Raper Boki predstavil nový videoklip: Hviezdi v ňom kontroverzný súťažiaci z Bez servítky!

Gábor Bokor, ktorý je všetkým známy ako Boki, odštartoval svoju sľubnú kariéru v roku 2018, keď v šou Česko Slovensko má talent doslova valcoval. Rapu sa odvtedy venuje na dennej báze a fanúšikov neustále teší novými skladbami. Jednu vydal aj pred pár dňami a videoklip k nej je naozaj zaujímavý. Účinkuje v ňom totiž svojrázny súťažiaci zo šou Bez servítky!

Keď sa Boki v roku 2018 postavil pred nekompromisnú porotu a odpálil svoj rapový náklad, všetkým spadli sánky. Jeho skvelé skladby, chytľavé melódie a prirodzený prejav si okamžite získali davy ľudí. Vďaka svojej šikovnosti a obľúbenosti sa dostal až do top dvojky a hoci si zo šou výhru neodniesol, urobil skvelú kariéru. Pravidelne vydáva nové skladby a na konte má niekoľko úspešných albumov. Jednou z najnovších lahôdok je pre jeho fanúšikov singel s názvom "Ako predtým", ku ktorej vznikol aj zaujímavý videoklip.

V hlavných úlohách sa v ňom blysol kontroverzný dvadsiatnik Robo, ktorého diváci JOJky veľmi dobre poznajú zo šou Bez servítky. Pred pár týždňami v nej ukázal (alebo lepšie povedané neukázal) svoje kulinárske zručnosti a od súperov si za svoje menu vyslúžil veľkú kritiku. Ako predjedlo podával instantnú polievku s rezancami z vrecúška, za čo ho súťažiaci i diváci poriadne vyhejtovali. Slinky sa ľuďom nezbiehali ani z jeho nevábne vyzerajúceho hlavného jedla a neoslnil ani svojím dezertom. S vareškou v ruke mu to síce príliš nejde, no za to mu to fičí pred objektívom fotoaparátu, keďže sa živí ako model. Svoje skúsenosti z modelingu mohol naplno využiť v Bokiho klipe, v ktorom si zahral aj so Sabínkou, ktorá bola v Servítke jeho súperkou. Samotná skladba "Ako predtým" je vysoko návyková a už po prvom počutí sa vám dostane pod kožu. Čo poviete?