Marta Jandová prehovorila o svojom trápení: S týmto problémom bojujú mnohé páry!

Hovorí sa, že problémy nechodia po horách, ale po ľuďoch a výnimkou rozhodne nie sú ani známe tváre zo šoubiznisu. Speváčka a porotkyňa zo šou Česko Slovensko má talent pred časom v rozhovore otvorene prehovorila o trápení, ktorým si pred rokmi prešli spolu s partnerom.

Obľúbená speváčka a porotkyňa zo šou Česko Slovensko má talent, Marta Jandová, žije už od roku 2014 v šťastnom a harmonickom manželstve s gynekológom Miroslavom Vernerom. Spoločne vychovávajú rozkošnú dcérku Marušku, ktorá sa Marte narodila, keď mala tesne pred štyridsiatkou. V rozhovore pre Blesk pred časom prezradila, že práve v tomto období si prechádzali trápením, ktoré poznajú mnohé páry. S manželom sa totiž pokúšali o druhé dieťatko. Snažili sme sa dlho, ale nevyšlo to,” povedala pre český denník.

Jedným dychom však doplnila, že hoci takmer všetky deti si želajú súrodenca, Maruška chcela byť jedináčik. „Maruška sa nám potom priznala, že zničila mapu, ktorá vedie z neba ku mne do brucha, pretože nechcela, aby prišiel niekto iný,” vysvetlila s úsmevom. Aj keď mnohé dámy zo šoubiznisu nemajú problém s tehotenstvom aj okolo päťdesiatky, Jandová túto možnosť absolútne vylučuje. Mám štyridsaťsedem, to už nehrozí,” dodala.