Marta Jandová s manželom oslávila výročie svadby: Aha, aké krásne slová mu venovala!

Obľúbená speváčka a porotkyňa zo šou Česko Slovensko má talent žije už od roku 2014 v šťastnom a harmonickom manželstve. S mužom jej života pred časom oslávili výročie a pri tejto príležitosti mu verejne poslala dojímavé vyznanie lásky.

Životné šťastie našla rockerka Marta Jandová po boku gynekológa Miroslava Vernera. Svoju lásku spečatili sobášom v lete 2014, takže pred časom mali svoje 7. výročie. Keďže ten dátum vyšiel na deň, keď sa nakrúcala šou Česko Slovensko má talent, oslavu si museli odložiť. Jeden druhého si ale o to viac užili. Marta mu dokonca na sociálnej sieti poslala dojímavé vyznanie lásky, ktoré chytí za srdce nejednu romantickú dušu. Minulý týždeň sme oslávili 10 rokov od prvého bozku a 7 rokov od svadby. A nemali sme možnosť spolu niekam ísť. Tak až dnes. Milujem ťa, Mirečku. Ďakujem za všetko,“ napísala Jandová.

Ich dcérka Maruška je aktuálne v letnom tábore a manželia si spolu užívajú chvíľky, ktoré majú len pre seba. Hoci to znie ako dokonalý program, speváčka a porotkyňa sa posťažovala, že jej to nie úplne vyhovuje. Milovaná dcéra jej totiž nesmierne chýba. Dieťa v tábore a ja stále spím. Mám zrazu strašne veľa času. Akože nemám, pretože pracujem, triedim, upratujem a zase spím. Bez nej je to proste iné. Doma je ticho a poriadok. Nuda,“ zhodnotila.