Moderátor David Gránský ukázal svojich bratov: Wau, odpadnete, ako sa na seba podobajú!

Moderátor obľúbenej šou Česko Slovensko má talent a úspešný herec sa pohybuje vo vodách šoubiznisu už naozaj dlhé roky. Keďže si ale svoje súkromie, len málokto vie, že má aj brata. Dokonca hneď dvoch – staršieho a mladšieho!

David Gránský je už niekoľko rokov stabilnou tvárou obľúbenej šou Česko Slovensko má talent. Fanúšikovia v Čechách ho však poznajú aj ako skvelého herca, keďže hviezdil vo viacerých úspešných seriáloch. Akousi neodmysliteľnou súčasťou práce v šoubiznise je aj to, že známe tváre v rozhovoroch alebo reportážach prezrádzajú aj osobnejšie informácie. Výnimkou nie je ani David, hoci ten si svoje súkromie prísne stráži. Zrejme aj preto mnohí fanúšikovia nevedia, že idol mnohých žien má dvoch bratov.

Kým starší Jaroslav pracuje mimo svetiel reflektorov a to ako realitný maklér, mladší sa rovnako ako David pohybuje vo vodách šoubiznisu. Tínedžer vystupujúci pod umeleckým menom Tom Sean je totiž mladým a nádejným spevákom. Že sa David a Jaroslav na seba podobajú ako vajce vajcu a najmladší člen rodiny má iné črty tváre, nie je náhoda. Máme totiž s Davidom rovnakú mamu, ale iného otca. Davida a Jardu, môjho najstaršieho brata, má z predošlého manželstva a potom sa znovu vydala,“ vysvetlil Tom Sean pre blesk.cz. Vo svojom nevlastnom súrodencovi sa však vidí a učí sa z jeho skúseností. „Veľmi mi pomáha. Radí, ako sa mám správať alebo, čo radšej nemám robiť, ako neurážať ostatných kolegov a nenavážať sa do nich,“ povedal so smiechom tínedžer.