Jasmina Alagič o pomoci so synčekom počas točenia Talentu: Bolo o neho krásne postarané!

Jasmina Alagič je novou moderátorkou šou Česko slovensko má talent, ale zároveň je aj mamou malého Sanelka. Moderátorka trávila kvôli nakrúcaniu Talentu veľa času mimo domova. Kto jej s malým najviac pomáha a vníma synček mamu v televízii?

Času, ktorý mali Jasmina so Sanelkom pre seba bolo síce teraz kvôli pracovnej vyťaženosti menej, no ako povedala moderátorka v rozhovore, na seba si dokážu stále nájsť najviac času, ako sa len dá. Navyše, malý má zabezpečenú najlepšiu starostlivosť. „On je teraz s Paťom a babičkou, takže je o neho krásne postarané. Keď prídem domov tak to sa hneď rozbehne na mňa a nepustí sa ma, takže tipujem, že asi trošku mu nejako chýbam,“ prezradila Jasmina, ako to teraz u nich vyzerá.


Na otázku, či bude Sanelko sledovať maminu v televízii, mala Jasmina celkom jasnú odpoveď. „Predpokladám, že áno, lebo môj muž je iniciatívny, že on mu to určite ukáže a samozrejme, on nás rozpoznáva aj v telke a svojho otca miluje, to je fanúšik číslo jedna, takže dúfam, že podobne bude hrdý aj na maminu,“ dodala Jasmina.