Diana Mórová priznala, čo je jej slabou stránkou: Aha, čo obdivuje na mnohých ženách!

Úspešná herečka a porotkyňa zo šou Česko Slovensko má talent sa stíha venovať svojej kariére, no naplno sa realizuje aj v súkromnom živote. Ako však prezradila, existuje jedna oblasť, v ktorej nie je až tak doma. O čo konkrétne ide?

Diana Mórová patrí medzi najlepšie a najobsadzovanejšie slovenské herečky. Okrem toho, že je stálou členkou Činohry Slovenského národného divadla, pravidelne hráva aj vo filmoch či v rôznych seriáloch. V roku 2015 navyše rozšírila svoje portfólio schopností, keď sa stala štvrtou porotkyňou v šou Česko Slovensko má talent. V tomto projekte bude pokračovať aj v 9. sérii a od začiatku sa netajila tým, že sa už nakrúcania nemohla dočkať. „Niektorí ľudia počas pandémie zleniveli, iní naopak našli v sebe svoj talent a začali ho rozvíjať. A to je úžasné. Je pravda, že pandémia ľudí trošku pozväzovala, ale som zvedavá, ako to celé vypáli. S akými talentami prídu ľudia,“ povedala Diana.

Mnohí ľudia v sebe počas pandémie a nekonečného lockdownu našli rôzne talenty a výnimkou nie je ani Diana. Bez okolkov prezradila, v čom sa jej doposiaľ príliš nedarilo. „Všetci si myslia, že ja moc neviem variť. Ale počas pandémie, tým, že všetko bolo zavreté, tak som variť začala. Varila som, samozrejme, obľúbené jedlá môjho syna a celkom som sa zdokonalila. Všetko je to len o venovaní sa tomu vareniu stále a pravidelne. Ja na to nemám čas. Ja musím variť rýchle jedlá. Ale keby som sa tomu venovala, bola by zo mňa dobrá kuchárka. Obdivujem všetky herečky, moderátorky, speváčky, ktoré vedia piecť a variť. Že to vedia tak z ničoho nič urobiť. Napríklad, Ľubica Čekovská, to je moja kamarátka. Ona vie z ničoho urobiť zrazu koláč. Z ničoho vie upiecť fantastické mäso. Ja musím kombinácie pozerať do kuchárskej knihy. Toto obdivujem. Ale nemusíme všetko vedieť. Každý vieme niečo,“ dodala pre joj.sk.

Sledujte 9. sériu obľúbenej šou Česko Slovensko má talent už od 8. septembra na JOJke!