Moderátor David Gránský zavtipkoval o Jarovi Slávikovi: Je obávaný kat z poroty minulosťou?

Skúsený moderátor, David Gránský, sa na tento ročník šou Česko Slovensko má talent teší špeciálne aj kvôli minuloročnej pauze, kedy sa Talent nekonal. V rozhovore prezradil, v čom je Jaro Slávik iný, než po minulé roky. Budete rozhodne prekvapení!

David Gránský už od začiatku nakrúcania Talentu neskrýval neskutočnú radosť a nadšenie nie len z toho, že opäť uvidí množstvo talentov, ale aj z toho, že znovu stretne svojich kolegov- porotcov a novú moderátorskú partnerku, Jasminu Alagič. V rozhovore nám s humorom naznačil, že sa mu zdá, že je Jaro Slávik, známy ako najprísnejší z porotcov, tento rok akýsi obmäkčený. Čo by za tým mohlo byť?

„Mám pocit, že nám Jaro trošku mäkne!“ Vtipkoval v rozhovore David. Na otázku, čím to môže byť, mal jasnú odpoveď. „Pretože starne,“ smial sa moderátor. „Robím si srandu. Myslím si, že sa schádza od tohto trendu aj vo svete, kde tam je v porote jeden taký kat, ten prísny. Aj na Jara to samozrejme doľahlo. Možno aj po tej pandémii je taký, že si to viac váži. Aj tú prácu, aj to, že môže sledovať také talenty,“ dodal David v rozhovore. Viac o šou aj jeho osobných pocitoch z nakrúcania si môžete vypočuť v rozhovore.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ?avid ?ránský (@davidgransky)