Emotívne číslo Martu Jandovú odrovnalo: Dojatie nedokázala skryť a rozplakala sa!

Štúdio obľúbenej šou Česko Slovensko má talent sa v stredu večer na chvíľu zmení na slzavé údolie. Porotkyňu Martu Jandovú totiž jedno z vystúpení dojme natoľko, že sa jej stiahne hrdlo a rozplače sa. Aké vystúpenie bolo tak emotívne?

Obľúbená šou Česko Slovensko má talent je plná zábavných, napínavých, ale často aj veľmi dojímavých a emotívnych momentov. A presne taká chvíľa nastane už v dnešnej úvodnej časti 9. sériePred porotu a televíznych divákov sa totiž postaví skupina, ktorá predvedie absolútne famózne a dychberúce vystúpenie, ktorým všetkých dostane do kolien.

Toto číslo bude skvelé nielen po technickej stránke, ale aj po tej vizuálnej a navyše bude mať silnú výpovednú hodnotu. Dôkazom, že do detailov prepracované vystúpenie všetkých dostalo, bude aj to, že dostanú standing ovation od celej poroty i od divákov v štúdiu. Azda najemotívnejšie to bude celé prežívať porotkyňa Marta Jandová. Tá sa po skončení čísla od dojatia rozplače a slová, ktorými bude opisovať svoje dojmy, bude len veľmi ťažko hľadať. To bolo úžasné. Ospravedlňujem sa, že som z toho tak smutná, ale ja som z vás vedľa,“ povedala vystupujúcim. Čím bolo toto číslo tak výnimočné?

Sledujte šou Česko Slovensko má talent už dnes o 20:35 na JOJke!