Stiahnuté hrdlo, zlomený hlas a slzy na krajíčku: Emotívne číslo Jara Slávika odrovnalo!

Prísny porotca Jaro Slávik je súčasťou šou Česko Slovensko má talent od jej začiatku a tak ho pochopiteľne len tak niečo nerozhodí. Ak sa tak už stane, musí ísť o naozaj silné číslo. Také uvidíme aj v najnovšej časti a obávaný kat bude pri jeho hodnotení len veľmi ťažko hľadať slová...

Porotca Jaro Slávik sa v šoubiznise pohybuje už dlhé roky a videl už naozaj rôzne talenty v mnohých krajinách sveta. Navyše, v šou Česko Slovensko má talent hodnotí nadanie súťažiacich od samého začiatku. Je preto pochopiteľné, že ho len máločo rozhodí, alebo vyvedie z rovnováhy. Keď sa už také niečo stane, je jasné, že je to poriadna pecka.

Nuž, a presne na takúto pecku sa môžete tešiť už v dnešnej epizóde. Na pódium sa postaví účinkujúci, z ktorého bude mať aj tento najprísnejší člen poroty stiahnuté hrdlo. Pri tomto konkrétnom vystúpení totiž Jaro veľmi intenzívne myslel na blízkych priateľov, ktorí zomreli vo príliš skoro. „Vy ste nám dali emóciu a tá emócia vytvorila to krásno. Tá emócia každého nejakým iným spôsobom zasiahla… Ja som došiel o šiestich veľmi dobrých kamarátov… Bolo to skvelé,“ povie Slávik so zlomeným hlasom a bude očividné, že slzy má na krajíčku. ČO ho tak veľmi chytí za srdce?

To sa dozviete v šou Česko Slovensko má talent už dnes o 20:35 na JOJke!