Fenomenálne číslo, aké tu ešte nebolo: Dojatá Diana Mórová a zvyšok poroty v nemom úžase!

Šou Česko Slovensko má talent vám rozhodne spríjemní sobotňajší večer bravúrnymi výkonmi súťažiacich. Jedno z nich bude dokonca tak silné a originálne, že zdvihne našu porotu zo stoličiek. V nemom úžase nebudú vedieť nájsť slová a Diana bude maximálne dojatá. Ktoré číslo odrovná porotu aj publikum?

Zábavná, napínavá a ohromná. Aj takáto bude dnešná časť obľúbenej šou Česko Slovensko má talent. Porotu čaká množstvo vystúpení, pri ktorých sa zabavia či dojmú, no jedno špeciálne ich všetkých postaví zo stoličiek. A nie len to!

Neskutočné a fenomenálne! Číslo, o ktorom je reč bude originálne, vyžaduje si vytrvalý tréning a bude rozhodne stáť za pozretie. Po vizuálnej stránke sa bude rozhodne na čo pozerať! Dych vezmú porote aj divákom isté pasáže, pri ktorých bude všetkým tuhnúť v žilách krv. V závere to ale bude fenomenálna šou, aká tu ešte nebola! Najviac dojatá bude Diana, ktorá si užije každú sekundu tohto vystúpenia a bude pre ňu ako balzam na dušu. „Ja som sa tiež dojala, pretože po takom dlhom čase vidieť takto úžasné predstavenie je… Vlastne ďakujem aj tejto celej spoločnosti, že mi to bolo umožnené vidieť takéto vystúpenie. Klobúk dole,“ povedala v hodnotení Diana, ktorá neskrývala dojatie. Toto konkrétne vystúpenie bude mať všetko, čo by perfektné číslo malo mať. Bude sexy, trochu nebezpečné ale po technickej aj umeleckej stránke na veľmi vysokej úrovni a nebude chýbať ani skvelá a dramatická hudba. Trúfnete si uhádnuť, o čom bude toto fenomenálne vystúpenie? 

Sledujte šou Česko Slovensko má talent už dnes o 20:35 na JOJke!