Dokáže Jakub Hodan čítať myšlienky ľudí na ulici? Tajomný mentalista prezradil, ako funguje jeho talent!

Číslo, aké nemá v Talente obdoby! Jakub Hodan všetkým ukázal, akú silnú a nekonečnú energiu dokážeme vyžarovať. Jakub nám v rozhovore prezradil, či je možné sa niečo tak neuveriteľné naučiť a či sa ho ľudia tak trochu neboja.

Jakub Hodan sa venuje čítaniu myšlienok, sugescii a taktiež aj psychokinéze, a teda hýbaniu predmetmi či tajomnému ovplyvňovaniu ľudskej mysle. Nevídaným talentom ohúril nie len divákov, ale najmä porotu či moderátorov, na ktorých svoj talent všetkým ukázal. Neuveriteľné a dych berúce číslo všetkých dostalo a Jakub prezradil, ako vôbec tento talent objavil. „Začalo to niekedy v dvanástich rokoch, keď som robil Kung – fu, bojové športy a tam som sa dozvedel, čo je to energia, že s ňou môžem pracovať, že ju môžem používať a postupom času som tú energiu začal cítiť a začal som skúšať hýbať tými predmetmi a tak sa zo mňa stal mentalista,“ prezradil Jakub o svojich začiatkoch.

Na otázku či sa jeho okolie nebojí, že im Jakub prečíta myšlienky odpovedal, že to takto jednoducho nefunguje. „Keď som napríklad na vlakovej stanici, tak sa skôr vžívam do role pozorovateľa a veľa o ľuďoch premýšľam,“ dodal. Najradšej na ľuďoch si však všíma to, ako napríklad zvládajú stresové situácie. Viac o tom, ako jeho talent funguje v praxi sa dozviete v rozhovore, vo videu HORE!

Neuveriteľné a dych berúce vystúpenie Jakuba Hodana si môžete pozrieť v nasledujúcom videu:

Sledujte šou Česko Slovensko má talent každú sobotu o 20:35 na JOJke!