Husle nie sú jedinou vášňou a talentom Martiny: Odpadnete, čomu sa venuje na profesionálnej úrovni!

Martina Výbohová predviedla v talentovej šou fenomenálny výkon, za ktorý si vyslúžila postup priamo do finále od Jara Slávika. Hranie na husle však nie jej jedinou vášňou!

Za svoj výkon si osemnásťročná huslistka vyslúžila zlatý buzzer. Svoje pocity po jeho získaní vedela len ťažko vyjadriť slovami. "Bol to pre mňa neuveriteľný pocit. Nečakala som ho, pretože hodnotenie po mojom vystúpení bolo dosť dlhé," priznala talentovaná študentka posledného ročníka strednej školy. Jaro Slávik si jej hodnotenie nechal na úplný záver, nie nadarmo sa hovorí, že to najlepšie príde nakoniec! Martinka však netají to, že na svojom vystúpení poctivo pracovala. "Verila som, že to nepokazím a zahrám dobre, lebo som sa tomu venovala najviac, ako som vedela."

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Martina Výbohová (@martina_vyboh)

 

Martina Výbohová na husle hrá od šiestich rokov, no okrem toho profesionálne jazdí na koňoch. Slovensko dokonca reprezentuje v drezúre. "Ku koňom som sa dostala cez hudbu. Keď som mala nejakých dvanásť rokov, veľmi veľa som hrala na husle a mala som z toho problémy s chrbticou. Lekári mi odporučili buď plávanie, alebo kone. Vybrala som si kone," zdôverila sa pre joj.sk. Hudba aj kone pre ňu však znamenajú rovnako veľa. "Navzájom sa to prelína. V jazdectve je veľa citu, harmónie a dokonca aj rytmu. Neviem si predstaviť život bez hudby ani koní. Ani jedného sa neplánujem do budúcna vzdať," dodala sympatická huslistka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Martina Výbohová (@martina_vyboh)

Vychutnajte si ešte raz fenomenálne vystúpenie Martiny Výbohovej v šou Česko Slovensko má talent! 

Sledujte Česko Slovensko má talent v sobotu o 20:35 na JOJke!