Huslistka z Talentu má za sebou už prvý veľký úspech: Aha, s akou hviezdou si zahrala!

Diváci JOJky v sobotu večer v šou Česko Slovensko má talent spoznali famóznu huslistku Martinu, ktorá svojím nadaním očarila porotu natoľko, že od Jara Slávika dostala zlatý buzzer. Pravdou ale je, že na veľký úspech si siahla ešte pred účasťou v Talente!

Huslistka Martina Výbohová sa hre na vznešený hudobný nástroj venuje už dlhé roky. Tvrdo na sebe pracuje, veľa cvičí a tak niet divu, že v šou Česko Slovensko má talent ohúrila nielen divákov, ale aj porotu. Jej prevedenie skladby Skyfall od speváčky Adele dostalo na kolená aj prísneho kata Jara Slávika, ktorý mladej dievčine venoval zlatý buzzer a posunul ju tak priamo do finále.

Veľký úspech sa však talentovanej blondínke podaril už v roku 2019. Na jednom pódiu si totiž zahrala s husľovým virtuózom Ondrejom Kandráčom na jeho turné. Všetko to ale začalo veľkou náhodou. „K Ondrejovi ma dostal môj úžasný koník. V roku 2019 Ondrej Kandráč prišiel natáčať svoj videoklip na Masarykov dvor, kde som mala ustajneného koňa. A on si na nakrúcanie vybral práve môjho koňa. Ja som si vtedy tak trošku doňho rypla, že keď jazdí celý deň na mojom koni, že by sme si spolu mohli zahrať. Bolo to veľmi milé, lebo zobral ma na koncert, čo mali Kandráčovci a Kollárovci a potom aj na iné. Neskutočne som si to užívala. Čím väčšie publikum bolo v tom amfiteátri, tým to malo väčšiu silu pre mňa,“ vysvetlila Martina pre joj.sk.

Sledujte šou Česko Slovensko má talent opäť v sobotu o 20:35 na JOJke!