Emotívny príbeh lásky so šťastným koncom: Michal z Talentu žije život ako z románu!

Muzikant Michal Budoš šiel v ôsmej sérii šou Česko Slovensko má talent s kožou na trh a pred celým národom vyznal lásku priateľke, ktorá sa s ním rozišla pre jeho žúrovanie. A oplatilo sa! Spevák vtedy poslúchol rady Marty Jandovej, milovanú ženu odprosil a začali odznova. Práve tam sa začal písať príbeh ich krásneho života.

Spevák a gitarista Michal Budoš prišiel pred dvomi rokmi do Talentu so skladbou, ktorú sám zložil a venoval svojej milovanej expriateľke. Tú poriadne sklamal a ich vzťah ukončila. Mladík si vtedy pred celým národom sypal popol na hlavu a vyznal jej lásku. Nuž, a prostredníctvom šou Česko Slovensko má talent jej chcel pred všetkými dokázať, že ho to naozaj mrzí a myslí to s ňou vážne. Porotkyňa Marta Jandová mu vtedy poradila, aby priateľku vyhľadal a ospravedlnil sa jej s kyticou v ruke. Michal poslúchol jej rady a začali sa diať zázraky.

​Pri udobrovaní ju požiadal o ruku a v priebehu dvoch rokov sa ich životy zmenili od základov. Boli zásnuby, potom svadba a realizovanie spoločného života. Stihli sme to v podstate za rok. Žije sa nám výborne. Robíme si domácnosť podľa seba, učíme sa jeden od druhého, skladám hudbu, na záhradke robím...proste fajnový život,“ povedal pre joj.sk. Zdá sa teda, že šťastné konce nie sú len v rozprávkach či v románoch, ale aj v reálnom živote.

Sledujte šou Česko Slovensko má talent opäť v sobotu o 20:35 na JOJke!