Ťažký osud famózneho speváka z Talentu: Jeho rozprávanie o živote doslova láme srdce!

V najnovšej časti šou Česko Slovensko má talent sa pred porotu i divákov postavil nadaný spevák Bartolomej Girga, ktorého do súťaže doslova vyhnali jeho deti. A lepšie ani urobiť nemohli! Svojím výkonom i silným príbehom si získal všetky srdcia!

Keď sa Bartolomej Girga v šou Česko Slovensko má talent postavil na pódium, pôsobil pomerne nenápadne. Avšak, hneď, ako začal spievať, bolo všetkým jasné, že sa pozeráme na nesmierne nadaného speváka. Z jeho spevu mali všetci zimomriavky a nejednému sa aj tisli slzy do očí. Svoju skladbu totiž poslal do neba svojmu milovanému synovi. Že mal u poroty i divákov obrovský úspech, ho dostalo. „Mňa to dojalo. Normálne som silný chlap, ale to sa nedalo udržať. Ja som videl, ako Martička potláča slzy a...vravel som si, že wau. Ešte, keď prišla za mnou...nádhera,“ povedal pre joj.sk krátko po svojom vystúpení. Za to, že sa napokon aj on rozplakal, sa vôbec nehanbí, práve naopak. „Ja si myslím, že je to prirodzená vec. A chlap, ktorý nepustí slzu, nie je chlap,“ zhodnotil s úsmevom. A naozaj vie, o čom hovorí.

​Talentovaný spevák totiž pred rokmi prišiel o svojho otca i o syna. „Zmieriť sa s tým nedá, ale musíte to prijať také, aké to je. Som v našej rodine dosť dôležitý a videl som, že keď to vzdám ja, tak to vzdajú aj ostatní. Mám ešte ďalšie deti, ktoré ma potrebujú. Som živiteľ rodiny, potrebujú ma aj psychicky… So mnou sú všetci odolnejší a ja som s nimi odolnejší. Musíme všetko prijať tak, ako nám to pán Boh dáva,“ myslí si Girga, ktorý navyše pred časom prekonal Covid-19. Jeho stav bol mimoriadne vážny a ako sám hovorí, šlo mu o život. Napriek tomu sa ale nenechal hospitalizovať do nemocnice, pretože usúdil, že sú pacienti, ktorí to lôžko potrebujú viac než on. Vďaka správnym liekom a opatere svojej rodiny sa mu z toho podarilo dostať. Aj preto vie, že vo svojej rodine má naozaj všetko.

Sledujte šou Česko Slovensko má talent opäť v sobotu o 20:35 na JOJke!