Legendárneho Pátroviča neodradila ani pandémia: Do Talentu sa vracia s veľkou novinkou!

Šou Česko Slovensko má talent tento rok priniesla viacero veľkých návratov. Za jeden z najväčších môžeme jednoznačne označiť comeback Jozefa Pátroviča!

Samozvaný spevák tento rok oslávil okrúhlu osemdesiatku. Tú by mu tipoval len málokto. Pán Pátrovič je stále rovnako čulý ako v úvode svojho pôsobenia v Talente. Tento rok však nepriniesol len sám seba, ale dorazil s veľkou novinkou - všetkých šokoval tým, že má vlastného manažéra, ktorého si priniesol aj do nového ročníka Česko Slovensko má talent! 

Prekoná svojím v poradí deviatym vystúpením to posledné z roku 2019? 

​Jozefa Pátroviča by sme pokojne mohli označiť za akéhosi patróna Česko Slovensko má talent. Prievidžan nevynechal jediný ročník. Aj z tohto dôvodu vzniklo ocenenie Zlatý Pátrovič. Ide o ocenenie v podobe sošky, ktorá pripomína Oscara. Má však podobizeň samotného Pátroviča. Minulý rok sa z dôvodu pandémie šou nekonala, preto nabral ostrieľaný muzikant o to viac síl a v tohtoročnom Talente ho uvidíte, ako ste doteraz nevideli. Prezradí tiež, ako jeho život ovplyvnila pandémia koronavírusu. Zistite to už dnes večer na obrazovkách televízie JOJ!

Sledujte Česko Slovensko má talent s Jozefom Pátrovičom už dnes o 20:35 na JOJke!