Toľko energie a sebavedomia pokope ste ešte rozhodne nevideli: Aká je energická Gingzilla v reálnom živote?

Energický tajfún Ginzgilla si získala nie len porotu, ale aj divákov. Pozornosť pútala už svojim výrazným a originálnym vzhľadom či neuveriteľnou výškou, no keď zaspievala na pódiu, všetkým svojim výkonom vyrazila dych! Prinášame vám exkluzívny rozhovor s fenomenálnou „drag queen“!

Bravúrne číslo ohúrilo porotu či divákov a Gingzilla všetkým ukázala, že je stredobodom pozornosti nie len na pódiu, ale všade, kam príde. Aj počas rozhovoru vyžarovala neuveriteľnú energiu či sebavedomie a v miestnosti snáď nebol jediný človek, ktorý by si ju nevšimol. Výrazná „drag queen“ Gingzilla sa tomuto venuje už päť rokov, líči sa sama vďaka tutoriálom na internete a oblečenie, v ktorom vystúpila, si navrhla taktiež úplne sama! Ako to ale Gingzilla má? Je super divou každý jeden deň v reálnom živote, alebo je toto len maska, ktorú si nasadí vždy, keď sa chystá na svoju šou? „Ja som super diva od rána až do večera, až kým nejdem v noci spať. Potom je to už len ,dobrú noc diva´ a keď ráno vstanem tak je to ,ahoj diva´,“ prezradila v rozhovore.

Neskutočná Gingzilla pochádza z Austrálie a meria viac ako dva metre! No a kde berie toľko energie, ktorú rozdáva všade okolo seba? „Ako získavam energiu? Ja sa len naladím na svoju nádhernú dušu a ono to vyjde von ako tiger,“ dodala Gingzilla.

Pozrite si toto fenomenálne číslo ešte raz: