Jasmina Alagič ukázala svojho fešného otecka: Už vieme, po kom zdedila krásne gény!

Rytmus je skutočne šťastný muž, pretože jeho manželka, krásna moderátorka Jasmina Alagič, sa pýši génmi, aké jej najskôr všetci môžu závidieť. Na sociálnej sieti totiž ukázala svojho takmer sedemdesiatročného otecka - ktorému by ale jeho vek rozhodne nikto netipoval!

Jasmina Alagič má so svojimi rodičmi skutočne pekný vzťah. Pôvabná moderátorka šou Česko Slovensko má talent im tiež vďačí za svoje exotické rysy. Otecko je pôvodom z Bosny, mamička je zase maďarskej národnosti. A pokiaľ po svojom otcovi sympatická brunetka zdedila aj jeho mladistvý vzhľad, nemá sa rozhodne do budúcnosti čoho báť. Na sociálnej sieti totiž zdieľala fotky svalnatého muža, tu pri jazde na koni, tu v plavkách na pláži, dávajúc všetkým na obdiv svoju vyrysovanú postavu, s popisom: „Všetky vás tu pozdravuje tento drak, ktorý bude mať čoskoro sedemdesiat. Ja tomu nemôžem uveriť!“

A spolu s ňou tomu nedokázali uveriť ani jej followeri. Na svoj vek rozhodne nevyzerá, a dokonca sa tak ani nespráva – medzi snímkami bolo totiž aj video, na ktorom cvála na bielom koni ako skúsený kovboj. „Moja inšpirácia,“ reagoval na snímky svojho svokra Patrik Vrbovský. „Balkan for life,“ pridala sa speváčka Tina. Aj ona, hoci na svet prišla na Slovensku, má maďarské korene. Okrem nich však aj tie africké, čo vysvetľuje jej opálenú pleť.

Sledujte finále šou Česko Slovensko má talent už túto sobotu o 20:35 na JOJke!