Dominiku Titkovú ČSMT motivovalo k životnej premene: Neuveríte, ako sa jej podarilo schudnúť!

Talentovaná speváčka, ktorá si svojím obrovským hlasom vyslúžila postup priamo do finále sa rozhodla schudnúť a podarilo sa jej to ešte pred veľkým finále Česko Slovensko má talent!

Krásna a talentovaná, inak by ste Dominiku Titkovú označiť ani nemohli. Len málokto by sympatickej brunetke tipoval, že už má po tridsiatke. Jej hlas zdvihol z pódia Martu Jandovú, ktorá jej udelila zlatý buzzer. Práve postup a účasť v Talente ju inšpirovali k tomu, aby schudla. "Začať nie je niekedy to najťažšie. Ale vydržať. A s ľuďmi, ktorým dôverujete, ktorí sú profesionáli a majú obrovitánske srdcia, sú niekedy aj nemožné veci možné," napísala speváčka na svojom Instagrame. 

Zdroj: IG/dominika.titkova

A nie je to len jej postava, na ktorej zamakala, ale aj spev. Ku všetkému ju motivovala práve účasť v súťaži. "Rozhodla som sa ísť na svoje maximum a objavujem nové veci, techniky spevu, zdravšie a zábavnejšie návyky a veci, ktoré dokážu zmeniť stereotypné dni na malé každodenné Vianoce," prezradila brunetka na svojej sociálne sieti. Čo sa týka jej vystúpenia, máte sa skutočne vo finále Česko Slovensko má talent na čo tešiť!

  

Pripomeňte si vystúpenie, ktoré Dominiku poslalo rovno do finále! 

Sledujte finále šou Česko Slovensko má talent už túto sobotu o 20:35 na JOJke!