Za umiestnenie vo finále je Dominika Titková vďačná svojmu otcovi: Prezradila, ako jej pred finále pomohol!

Famózna speváčka si svojím talentom vyslúžila druhé miesto vo finále tohto ročníka šou Česko Slovensko má talent. Prezradila nám, aké sú jej plány s hudbou, ale aj to, kto ju v speve najviac motivuje!

Do finále sa dostala vďaka zlatému bzučiaku od Marty Jandovej. Tá bola po finálovom vystúpení na Dominiku právom hrdá. Jej verzia skladby Love Of My Life od legendárnej kapely Queen všetkých nadchla a Veronike vo SMS hlasovaní vyslúžila krásne strieborné miesto. Česko Slovensko má talent ju v  hudobnej kariére ešte viac nakoplo. "Tým, že som sa sústredila len na prípravy, začala som objavovať nové techniky spevu a hrať sa s aranžmá skladieb. V tom som získala nové zručnosti aj kreativitu, začala som tiež tvoriť. Už som mala nejaké šuflíkové pesničky a hudbu, teraz je tu ten priestor, kedy budem mať viacej možností vlastnú tvorbu povýšiť," prezradila pre joj.sk Dominika Titková. Jej najväčším snom je preto aktuálne svoju hudbu posunúť bližšie k fanúšikom a "dostať ju zo šuflíka". 

CSMT 9 - Dominika Titková finále Zdroj: TV JOJ

​Jej najväčším fanúšikom je rozhodne jej otec, ktorému venovala svoju prvú skladbu v Talente. Ocino s ňou dokonca konzultoval piesne, nad ktorými rozmýšľala, že by ich mohla predviesť vo finále. "Mal k tomu aj rôzne pripomienky, čo lepšie urobiť. Jeho pripomienky sa zhodovali s mnohými radami od odborníka," priznala sympatická brunetka. O Dominika Titkovej a možno aj jej oteckovi budeme ešte určite veľa počuť! 

Pripomeňte si vystúpenie Dominiky Titkovej vo finále Česko Slovensko má talent: