Blížia sa ďalšie kastingy do 10. ročníka Talentu: Príďte nám ukázať, čo vo vás je!

Obľúbená šou Česko Slovensko má talent je späť a to rovno so svojím jubilejným 10. ročníkom. Ak máte nadanie, ktoré nemá nikto iný a chcete to všetkým ukázať, neváhajte a príďte sa nám ukázať na kasting!

Šou Česko Slovensko má talent je už neodmysliteľnou súčasťou vysielania JOJky a roky sa teší veľkej obľube. Pred porotu i divákov sa rok čo rok vždy postavia neuveriteľné talenty, pri ktorých vystúpeniach doslova tajíme dych. A budeme v tom pokračovať! Začal sa totiž jubilejný 10. ročník Talentu a lov na tých najnadanejších a najšikovnejších ľudí je v plnom prúde. Ďalšie kolo kastingov sa totiž nezadržateľne blíži!

Keďže ide o jubilejný 10. ročník šou Česko Slovensko má talent, pripravili sme si pre vás niekoľko noviniek. Jednou z nich je aj to, že kastingový víkend bude tento rok rozdelený do niekoľkých fáz. To preto, aby sa naň mohol prísť ukázať naozaj každý. Prvú fázu už máme za sebou a teraz nás čaká tá ďalšia! Uskutoční sa už o dva týždne vo viacerých českých mestách a my vám prinášame detailné informácie!

Termín predcastingov:
Sobota 26.3.
9:00-12:00 České Budějovice, Nová 1871/5, ZŠ a MŠ Nová
9:00-12:00 Ostrava, 28. října 17, Harmony Club Hotel
16:00-19:00 Brno, Husova 17, Základní a mateřská škola Brno
16:00-21:00 Praha, Pod Juliskou 2a, DDM hl. m. Prahy Stanice techniků