Manželka Davida Gránského sa už čochvíľa stane maminou: Aha, aká je krásna tehuľka!

Sympatický moderátor, známy zo šou Česko Slovensko má talent, sa spolu s manželkou Nikolou už onedlho stanú po prvý raz rodičmi. Chvíle radostného očakávania si obaja nesmierne užívajú, o čom svedčia aj ich spoločné fotky, na ktorých žiaria šťastím!

Moderátor a herec David Gránský patrí k tým osobnostiam šoubiznisu, ktoré sa snažia strážiť si svoje súkromie. Hoci je na sociálnych sieťach aktívny a poskytuje novinárom rozhovory, detaily zo svojho osobného života si rád necháva pre seba. Koniec koncov, aj svadba s jeho dlhoročnou partnerkou Nikolou v júni 2019 prebehla v absolútnom súkromí a bez prítomnosti cudzích zvedavých očí. Rovnako postupovali aj v otázke očakávaného bábätka. Radostnú novinku oznámili až vo chvíli, keď už bola krásna brunetka vo vyššom štádiu tehotenstva. „Hráč číslo 3 vstúpil do hry. Očakávame...že sa čoskoro nevyspíme,“ napísal David k snímkam, na ktorých zapózoval so svojou tehotnou manželkou.

Aj keď obľúbený moderátor a herec neprezradil, aké pohlavie bude mať ich dieťatko a ani to, kedy sa narodí, dá sa očakávať že deň D príde každú chvíľu. „Aj tak je to zvláštne, aké silné city dokážeme prechovávať k osobe, s ktorou sa ešte vôbec nepoznáme. Tak dovidenia za pár mesiacov,“ napísal Gránský k spoločnej fotke ešte vo februári. Keďže Nikola mala už vtedy krásne guľaté bruško, rodičmi sa dozaista stanú čochvíľa. Na príchod vytúženého dieťatka sa obaja nesmierne tešia, čo je vidieť už na prvý pohľad. Obaja totiž žiaria tak ako nikdy. Blahoželáme!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nikola Gránská (@nikcuusek)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nikola Gránská (@nikcuusek)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nikola Gránská (@nikcuusek)