Marta Jandová nedokázala zadržať emócie: Neuveríte, čo ju dojalo k slzám!

Porotkyňa šou Česko Slovensko má talent neraz neudrží slzy ani pri účinkujúcich. Svoju citlivú dušičku však ukazuje predovšetkým v súkromí!

Tentokrát sa Marta Jandová na Instagrame podelila o to, akú veľkú radosť jej spravila jej milovaná dcérka. Maruška zažila svoj prvý koncert a Marta zostala v slzách. Nie nadarmo sa hovorí, aká matka, taká Katka. Marta vedie svoju dcéru k hudbe už od útleho detstva a tak bolo len otázkou času, kedy muzikálnosť Marušky uzrie svetlo sveta. "Včera som sa tak dojímala pri jej prvom veľkom koncerte, kde bola ako fanúšička. Skákala, spievala a užila si aj pohľad z výšky z ramien svojho otecka. O dva týždne ideme zase. Na jednu z mojich najobľúbenejších kapiel," prezradila spoločné rodinné plány brunetka. Marušku zobrala na koncert americkej kapely Imagine Dragons, ktorá vystúpila v Prahe. 

Vyzerá to, že jej dcérka neudrží hudobné gény len tak v sebe. Speváčka už dávnejšie prezradila, že je Maruška talentovaná. "Spieva fakt veľmi pekne. Má krásny hlas. Je to tiež veľká komediantka, to má tiež po nás," uviedla Marta Jandová. Jej otec je lekár, je teda ešte predčasné zamýšľať sa nad tý,m či sa vydá hudobným smerom, alebo pôjde v úplne iných šľapajách!