Wau, Jasmina Alagič zabodovala: Aha, aký darček dala k narodeniu syna Davidovi Gránskému!

Zohratá moderátorská dvojka je v plnej sile späť! Jasmina Alagič a David Gránský vás prevedú aj jubilejným, desiatym ročníkom Talentu. Z oboch sa už minulý rok stali nie len kolegovia, ale aj kamaráti. Aha, akým darom prekvapila Jasmina Davida.

Jasmina a David si už minulý rok, kedy spolu moderovali Talent prvýkrát, veľmi sadli kolegiálne aj ľudsky. Počas celého trvania šou pôsobili ako zohratá dvojka a bezpochyby sa obaja tešili, že sa opäť uvidia na nakrúcaní aj tento rok. Ešte pred prvým dňom nakrúcania sa moderátorská dvojka stretla a Jasmina si pre Davida pripravila milé prekvapenie.

Len nedávno sa totiž Davidovi a jeho manželke Nikole narodil synček Mateo. Chlapček tak dostal nádherné meno. „9.6. 2022 bude už navždy náš najšťastnejší deň. Ďakujeme niekomu z personálu pôrodnice a následne médiám, že nás ušetrili tak otravnej veci, ako je oznamovanie narodenia nášho syna. Týmto sa ospravedlňujeme našim priateľom a niektorým členom rodiny, že sa to dozvedeli skôr z médií než od nás. Nič ale nie je dôležitejšie než to, že sú Niky i Mateo v poriadku a tak neskutočne ťažký a dlhý pôrod zvládli. Moja žena je hrdinka. Milujem ju. Milujem ich,“ napísal David k fotke na svojom Instagrame, ktorou oznámil radostnú novinku.

Pred nakrúcaním Talentu sa po dlhej dobe obaja spoločne zvítali a nechýbala ani gratulácia od Jasminy. Tá si dokonca pre Davida pripravila prekvapenie. Pre neho aj jeho manželku Nikolu priniesla krásne náramky s menom ich synčeka Matea. Týmto Davida veľmi potešila. Fotky náramkov si môžete pozrieť v galérii nižšie!