Moderátor Talentu otvorene: TOTO sa u Davida Gránského zmenilo, keď sa mu narodil syn!

Moderátor šou Česko Slovensko má talent a známy český herec sa pred pár dňami stal otcom, keď jeho žena priviedla na svet synčeka Matea. Krátko po pôrode sa však začalo nakrúcanie desiateho ročníka talentovej šou a tak čerstvý ocino musí na pár dní vymeniť plienky a cumlíky za mikrofón a kamery. V zákulisí nám prezradil, ako novú rolu zvláda i to, čo sa v jeho živote zmenilo!

Moderátor David Gránský v týchto dňoch doslova žiari šťastím, pretože sa mu začiatkom júna narodil synček Mateo. Hoci sa na nakrúcanie desiateho ročníka šou Česko Slovensko má talent nesmierne tešil, na druhej strane bol smutný z toho, že jeho manželka Nikola ostala s bábätkom v Prahe. Keďže sú však jednotlivé nakrúcacie dni naplánované aj s nejakými pauzami, má čas presúvaťt sa za nimi. Zastihli ste ma v najšťastnejšom období. Mimo Talentu máme doma radostnú novinu, máme malého chlapčeka. Takže, mám to tento rok spestrené tým, že stále cestujem Praha-Bratislava a Bratislava-Praha, aby som bol doma so ženou a s malým,“ povedal Gránský pre joj.sk na nakrúcaní.

Zaujímavosťou je, že vzťah manželov Gránských i príchod ich bábätka na svet je spojený s magickými číslami. V priebehu celého tehotenstva moja žena furt videla deviatky a šestky. Pôvodný termín sme mali 2. júla, tak nám to nepasovalo. Vraveli sme, že to nemôže byť 9. júna, keď máme iný termín. Ale ona ten termín 9.6. naozaj predpovedala. My sme spolu začali chodiť 19. júna 2009 a vzali sme sa 19. júna 2019 a teraz sa malý narodil 9.6...je to celé magické,“ prezradil s úsmevom. Podľa jeho slov im numerológ povedal, že sa tieto čísla spájajú s príchodom niečoho nového, čo nahradí to staré. A skutočne to tak aj je. „Otcovstvo mi dalo pocit bezhraničnej lásky. Čo som...nehovorím, že nezažil, pretože milujem svoju ženu. Ale toto je v niečom iné. Je neskutočné, ako ten malý tvor je na vás závislý. Potrebuje vás, je zraniteľný a záleží len na vás, či prežije. Je v tom zodpovednosť a zároveň je to krásne,“ zhodnotil David emotívne.