Jasmina Alagič dnes oslavuje narodeniny: Tipovali by ste jej tento vek?

Jasmina Alagič dnes oslavuje narodeniny. Krásna moderátorka Talentu ale všetkým neraz dokázala, že vek je len číslo. Tipovali by ste jej toľkoto?

Jasmina Alagič sa už druhý rok zhostí moderovania Talentu, a to znovu po boku Davida Gránského. Moderátorská dvojka si po ľudskej aj profesionálnej stránke absolútne sadla a tento rok si plánujú užiť celú šou naplno. Dnes oslavuje Jasmina svoje 33. narodeniny, tento rok opäť počas výroby Talentu. Spoločnosť jej tak robia nie len účinkujúci, ale aj celý tím obľúbenej šou.

Jasmina Alagič patrí rozhodne k najenergickejším tváram slovenského šoubiznisu. Kam príde rozdáva úsmev a dobrú energiu. Ako sama hovorí, je veľmi vďačná za život, aký môže žiť, neustále sa teší z maličkostí a ostatným sa snaží spríjemňovať chvíle aj prostredníctvom sociálnych sietí.


Moderátorka je známa nie len svojou energiou, ktorú všade okolo seba šíri, ale aj vždy upraveným vzhľadom. Je vidieť, že sa Jasmina o seba poctivo stará a pre mnohé ženy je aj inšpiráciou. Nemá ale problém ukázať svoju nenalíčenú tvár, kde vyzerá ako dievčatko. Vtedy u nej skutočne platí, že vek je len číslo.

Jasmine želáme k narodeninám všetko len to najlepšie a najkrajšie!