Dojemné vyznanie Rytmusa pre Jasminu Alagič: TIETO slová by chcela počuť každá partnerka!

Jasmina Alagič pred pár dňami oslávila 33 rokov a želanie si neodpustil ani jej partner raper Patrik Rytmus Vrbovský, ktorý jej adresoval na sociálnej sieti krásne slová!

Rytmus možno vyzerá ako drsný chlapík, aj on však vie prejaviť nehu a city, ktoré cíti k svojej milovanej žene. Len ťažko by ste tipovali, že má Jasmina Alagič doma takého romantika. "Všetko najlepšie k narodeninám mojej láske. Zachovaj si tvoj pohlaď na život, ktorý máš a nemeň ho. Buď stále to veľké dieťa, ktoré sa dokáže nadchnúť z maličkostí a popri tom vychutnávať život vo všetkom, čo ponúka. Naďalej oslavuj život a nech sa ti splnia všetky myšlienky, modlitby, ktoré nosíš v srdci. Ďakujem za to že si, za všetko, čo robíš, za lásku, inšpiráciu a prajem ti celý život krásne narodeniny" napísal vyznanie na svojom Instagrame Rytmus a gratulácie aj slová plné úžasu sa len tak hrnuli!

 

Okrem krásnych slov sa Jasmina dočkala od milovaného manžela tiež obrovskej kytici červených ruží. Červená farba sa ku krásnej moderátorke jednoducho hodí. Dobre to vedia aj jej stylisti, ktorí ju neraz do nej oblečú. Z ruží mala obrovskú radosť, s ktorou sa podelila na svojom Instagrame! 

Zdroj: IG/jasmina_alagic