Diana Mórová predviedla v plavkách výstavnú postavičku: Takto že vyzerá päťdesiatnička?

Úspešná herečka je súčasťou šou Česko Slovensko má talent ako porotkyňa už od piatej série. V roku 2015 zasadla do porotcovského kresla ako štvrtý „kat“ a výkony súťažiacich hodnotí až dodnes. V Talente ju však rozhodne neuvidíte tak, ako sa predviedla fanúšikom na svojom profile na sociálnej sieti. A to v sexi bikinách!

Vraví sa, že nič nie je zadarmo a chtiac či nechtiac s tým musí každý súhlasiť. Svoje o tom vie aj herečka a porotkyňa zo šou Česko Slovensko má talent - Diana Mórová. Tá sa totiž pýši dokonalou výstavnou postavičkou, ktorú v týchto dňoch ukázala v plnej kráse na fotkách z dovolenky pri mori. Na Instagrame sa fanúšikom predviedla v červených bikinách, ktoré odhalili nielen štíhle nohy, ale aj vysekané bruško.

​Že má krivky ako lusk aj vo veku 52 rokov, je naozaj obdivuhodné a nejedna o polovicu mladšia žena by po takej len túžila. Diana sa však netají tým, že pre udržanie štíhlosti a kondičky musí aj niečo urobiť. Na svojom výzore pracuje postupne a od detstva. „Nie je to tak, že teraz som sa rozhodla. Je to od malička. Robila som vrcholový šport," priznala. Podľa herečky robí ženu krásnou aj to, ak je šťastná a sama so sebou spokojná. Evidentne jej to ide ako po masle. Vždy som sama sebe povedala, že ešte nechcem vyzerať ako teta," prezradila Diana. A my len musíme skonštatovať, že tento cieľ rozhodne splnila. Čo poviete?

Diana Morova Zdroj: Archív D.M.
Diana Morova Zdroj: Archív D.M.