Štart jubilejného 10. ročníka Talentu sa blíži: Pozrite si nadupanú výpravnú upútavku!

Obľúbená šou Česko Slovensko má talent sa na obrazovky televízie JOJ vráti už túto jeseň so svojou desiatou sériou. Keďže ide o jubilejný ročník, tešiť sa môžete na niekoľko prekvapení a noviniek. Medzi ne patrí aj to, že šou, ktorá zmenila svet, odštartuje počas výnimočného Talentového supervíkendu!

Šou Česko Slovensko má talent je už neodmysliteľnou súčasťou vysielania JOJky a roky sa teší veľkej obľube. Pred porotu i divákov sa rok čo rok vždy postavia neuveriteľné talenty, pri ktorých vystúpeniach doslova tajíme dych. A už o dva týždne v tom budeme pokračovať v rámci 10. ročníka. Okrem nezabudnuteľných momentov, vynikajúcej zábavy a šikovných ľudí sa môžete tešiť aj na moderátorskú dvojicu v zložení Jasmina Alagič a David Gránský. Do porotcovských kresiel si opäť zasadnú Diana Mórová, Marta Jandová, Jakub Prachař a chýbať nebude ani obávaný kat Jaro Slávik.

Keďže ide o jubilejnú 10. sériu, pripravili sme si pre vás aj niekoľko noviniek. Medzi ne patrí aj účasť špeciálnych porotcov z radu celebrít. Do porotcovského kresla si sadne Patrik "Rytmus" Vrbovský, manžel moderátorky šou Jasminy Alagič, zabávač Marián Čekovský a skvelá česká herečka Eva Holubová, ktorú si diváci po celom Česku a Slovensku obľúbili v kultových Pelíškoch.

K jubilejnej 10. sérii sa počas leta nakrúcala aj nadupaná výpravná upútavka. Hlavnú úlohu v nej stvárňuje porotca Jaro Slávik, ktorý je súčasťou šou od jej úplného začiatku, a samozrejme množstvo nadaných a talentovaných umelcov a artistov. Upútavku si môžete pozrieť vo videu HORE!

Sledujte jubilejný 10. ročník šou Česko Slovensko má talent počas Talentového supervíkendu 3 a 4. septembra na JOJke!