Marta Jandová prezradila, čo na Talente miluje: Pre TOTO sa na nakrúcanie vždy teší!

Už o pár dní na obrazovkách televízie JOJ odštartuje jubilejný 10. ročník šou Česko Slovensko má talent. Jednotlivé časti sme nakrúcali na prelome júna a júla a popri tom sme aj vyspovedali našich porotcov. Speváčka Marta Jandová nám v rozhovore prezradila, prečo sa na výroby Talentu každý rok tak teší!

Speváčka Marta Jandová bude súčasťou porotcovského štvorlístka aj v jubilejnom 10. ročníku šou Česko Slovensko má talent. Na nakrúcanie sa nesmierne tešila, čo bolo na nej vidieť už na prvý pohľad. Na nakrúcanie ďalšej série šou Česko Slovensko má talent som sa veľmi tešila, pretože to je raz za rok taký detský tábor akoby. Maruška, moja dcéra, ide na skautský tábor a ja idem do Bratislavy na talentový tábor,“ povedala Marta.

​Šou Česko Slovensko má talent sa totiž nakrúca v Bratislave a tak všetci členovia poroty i moderátor David Gránský musia do nášho hlavného mesta pricestovať z Prahy. A, keď sú tu, nemajú žiadne ďalšie povinnosti či záväzky, a tak si to môžu naplno užiť.Keďže sa to točí v Bratislave, tak my z Čiech, David Gránský, Kubo a ja, tu bývame v hoteli. To znamená, že nemáme žiadne vedľajšie povinnosti. Čo je hrozne fajn, pretože si človek občas odpočinie. Aj keď, vždy, keď môžem, tak sa vraciam za malou. Ale, napríklad, včera sme si to veľmi užili, lebo sme boli v reštaurácii a rozprávali sme sa. Na toto sa vždy teším, pretože keby sme boli v Prahe, tak sa väčšinou rozutekáme každý za svojimi povinnosťami, ale tu na seba máme čas. Aspoň raz za rok,“ dodala s úsmevom.

Sledujte jubilejný 10. ročník šou Česko Slovensko má talent počas Talentového supervíkendu 3 a 4. septembra na JOJke!