Moderátori, porota aj ikona Talentu Jozef Pátrovič budú v šoku: TOTO im vyrazí dych!

Hoci by sa mohlo zdať, že v šou Česko Slovensko má talent sme za uplynulých 9 ročníkov už museli zažiť naozaj všetko, v dnešnej časti sa presvedčíme o tom, že ešte vždy nás niečo môže prekvapiť. Na pódium sa totiž postaví niekto, kto všetkým vyrazí dych!

V jubilejnom 10. ročníku obľúbenej šou Česko Slovensko má talent sa diváci môžu tešiť na množstvo noviniek i prekvapení. Popri klasickej porotcovskej zostave sa predstavia aj špeciálni hosťujúci porotcovia v podobe Rytmusa, Čekyho i Evy Holubovej. Fanúšikov Talentu určite poteší aj fakt, že sa po šiestich rokoch vráti semifinále naživo, v ktorom postupujúci súťažiaci predvedú ďalšie čísla, na základe ktorých sa rozhodne, kto postúpi do finále.

V 10. ročníku však nebudú chýbať ani obľúbené súčasti Talentu ako udeľovanie zlatého buzzra či udeľovanie Zlatého Pátroviča. A, samozrejme, príde aj ten, po ktorom je táto cena pomenovaná. Neodmysliteľná súčasť a ikona Talentu – Jozef Pátrovič. Nuž, a práve s ním súvisí šok, ktorý v dnešnej časti zažije nielen porota, moderátori a diváci, ale aj samotný Pátrovič. Na pódium sa totiž postaví muž, ktorý sa na neho veľmi podobá a predstaví sa ako Eugen Pátrovič. „Presne tak, som jeho brat,“ povie súťažiaci. Ako na to Jozef Pátrovič zareaguje a čo sa bude na pódiu diať?

Sledujte šou Česko Slovensko má talent už dnes o 20:35 na JOJke!