Spevácka bohyňa Polina dojíma svojou skromnosťou: Aha, komu venovala svoj zlatý buzzer!

V úvodnej časti 10. série šou Česko Slovensko má talent všetkých absolútne odrovnala len 13- ročná speváčka Polina. Za svoje famózne vystúpenie dostala zlatý buzzer a dostala sa tak priamo do finále.

Rodená Ukrajinka Polina Babii nielenže fantasticky spieva, ale na pódiu sa pohybuje tak prirodzene, akoby sa na ňom narodila. Niet divu, že za svoj výkon dostala zlatý buzzer a dostala sa tak priamo do finále. Okrem postupu získala aj standing ovation a množstvo nadšených pochvál. Najviac si však vážila slová Marty Jandovej, ktorá dievčaťu povedala, že svojím talentom môže urobiť mnohých ľudí šťastnými. „Bolo to veľmi príjemné počuť takéto slová od takej veľkej hviezdy, ktorá už niečo v živote dosiahla. Videla v živote už veľa kreatívnych vystúpení a som vďačná za slová, ktoré mi povedala,“ povedala pre joj.sk Polina.

​Hoci trinásťročné dievča nešetrilo úsmevmi a radosťou, pravdou je, že uplynulé mesiace neboli pre ňu a pre jej rodinu tie najšťastnejšie. Keď sa v jej krajine začala vojna, spolu s mamou a so sestrou sa presťahovali na Slovensko. Tu našli bezpečné útočisko, no jej otec musel ostať na Ukrajine. „Do Bratislavy a na Slovensko sme prišli pred tromi mesiacmi, s mamou a staršou sestrou. Sme tu dočasne, kým bude na Ukrajine vojna. Môj otec tu s nami nie je, ostal na Ukrajine a pracuje ako dobrovoľník. Som rada, že som tu a mám príležitosť vystupovať v Česko Slovensko má talent. Chcem sa poďakovať celému Slovensku a všetkým za to, že prijali Ukrajincov a pomáhajú im,“ zhodnotila mladá speváčka. Chcem svoje víťazstvo venovať Ukrajine, všetkým ľuďom, ktorí bránia naše sny, našu zem. Všetkým veľmi ďakujem a moje víťazstvo je vaše,“ dodala s úsmevom.