Patrik Vrbovský konečne vo svojej koži: Ukáže sa ako prísny alebo zhovievavý porotca?

Štvoricu porotcov šou Česko Slovensko má talent dnes uvidíme v zmenenej zostave. Do poroty zasadne známy slovenský raper. Aký bude Rytmus porotca?

Rytmusa ste už minulý týždeň mohli vidieť v talentovej šou, avšak nie každý ho hneď spoznal. Bol totiž v poriadne vymakanom prestrojení za Eugena Pátroviča - vymysleného brata známeho účinkujúceho Česko Slovensko má talent. Tentokrát sa Rytmus ukáže vo svojej pravej koži a v štýle, ktorý mu je blízky. Sám raper sa na úlohu porotcu veľmi tešil  „Nemám žiadne očakávania. Nechám sa uniesť momentom, všetkým, čo bude tu a teraz,“ povedal počas nakrúcania jubilejného ročníka šou Česko Slovensko má talent!

Zdroj: TV JOJ

v porotcovskom kresle zaskočí Rytmus za Dianu Mórovú, ktorá mala v deň nakrúcania obľúbenej šou neodkladné pracovné aktivity. A aký bude umelec porotca? "Toto je vystúpenie pre slobodných chlapov, mám tu manželku, mám pred ňou úctu a nedovolím si tu hovoriť, že som sa na tom kochal," zaznie z jeho úst napríklad takýto komentár. Opäť vás čaká niekoľko dychberúcich, ale aj humorných vystúpení v podaní súťažiacich. Môžete sa tešiť na spevácke, akrobatické, ale aj kúzelnícke vystúpenie. Všetko už dnes večer na JOJke! 

Šou Česko Slovensko má talent vás na JOJke čaká už dnes o 20:35!