Marta Jandová to povedala priamo: TIETO vystúpenia v Talente miluje zo všetkého najviac!

Do šou Česko Slovensko má talent prichádzajú každý rok ukázať svoje nadanie a schopnosti stovky ľudí, ktorí sa venujú rôznym oblastiam. A hoci sú porotcovia vždy objektívni, každý z nich má typ vystúpenia, ktorý ich pohladí po duši o čosi viac než ostatné. Aké čísla má najradšej Marta Jandová?

Speváčka a porotkyňa Marta Jandová sa vôbec netají tým, že keďže má doma dcérku Marušku, vždy ju v šou Česko Slovensko má talent najviac chytia za srdce vystúpenia šikovných detí. Väčšina najmenších súťažiacich sa totiž postaví na pódium bez štipky kalkulu a vo výsledku je to naozaj cítiť. „Ja mám, samozrejme, rada deti. Mne sa to veľmi páči, keď vidím ako tie deti do toho dávajú tú svoju čistú vášeň. Nie je to nič vypočítavé, aby zaujali. Ale robia to, lebo ich to baví a chcú. To mám veľmi rada,“ povedala Marta.

Samozrejme, rada si vychutná aj kvalitné spevácke číslo, no má to malý háčik. „Keďže som speváčka, mám rada aj spev. Ale, bohužiaľ, chodí málo spevákov, o ktorých by som mohla povedať, že majú naozaj šancu na úspech. Často prichádzajú speváci, ktorí nám ukazujú karaoke. A my nechceme karaoke. Nie každý si vie napísať pesničku, ale keď už vystúpim s nejakou krásnou prevzatou pesničkou, tak by sa mali snažiť ju podať po svojom. A robiť to s vášňou,“ vysvetlila porotkyňa, ktorá svoj tohtoročný zlatý buzzer venovala nesmierne nadanej speváčke Poline.

Sledujte šou Česko Slovensko má talent každú nedeľu o 20:35 na JOJke!