Diana Mórová je kráľovná kučeravých vlasov: Pozrite na jej dychberúce účesy!

Sympatická herečka a porotkyňa v šou Česko Slovensko má talent rok čo rok predvádza dokonalé účesy. Najčastejšie sa pred kamery postaví práve s bohato nakučeravenými vlasmi, ktoré jej naozaj svedčia. Avšak, nebojí sa, že jej horúce kulmy a žehličky zničia jej korunu krásy?

Azda najdiskutovanejším účesom Diany Mórovej v aktuálnom ročníku šou Česko Slovensko má talent je bohatý kučeravý účes, ktorý pripomína našuchorené afro. Kým niektorí jej hrivu obdivovali, našli sa aj takí, ktorým sa tento štýl nepáči a preferujú jemnejšie vlny či rovné vlasy. Samotná porotkyňa si tento účes nevedela vynachváliť. „Cítim sa s tým účesom ako biela afro. Keby mi takéto rástli, tak mám účes za 30 sekúnd. S tými brčkami dokážeš všeličo. Ono to drží, môžeš si to prehadzovať. Keď máš rovné vlasy, musíš to vyfúkať...ale tieto brčky...dáš si to do copu a máš účes,“ zhodnotila v reportáži Eriky Barkolovej pre Top Star.

Údelom všetkých herečiek, moderátoriek, modeliek či speváčok je, že pre časté úpravy a stylingy, zaťažovanie tužiacimi prípravkami a horúcim vzduchom, ich vlasy nesmierne trpia. Svoje o tom vie aj Mórová. Avšak naučila sa, čo so svojou hrivou robiť, aby ostala zdravá. „Mne každý deň niečo robia s vlasmi, či v divadle alebo na nakrúcaní. A mám pocit, že mám dobré vlasy. Len potom sa o to treba starať, samozrejme. Musíš si dať masku, všelijaké výživy, ale nevadí,“ dodala s úsmevom.

Sledujte šou Česko Slovensko má talent každú nedeľu o 20:35 na JOJke!