Nebezpečné a riskantné vystúpenie v Talente: Porota bude mať zo súťažiacich husiu kožu!

V šou Česko Slovensko má talent sme už zažili všetko možné aj nemožné. Speváci, tanečníci, komici, kúzelníci, akrobati, maliari, ale aj umelci s extrémnymi číslami. No, jednotliví súťažiaci nás každý rok dokážu presvedčiť o tom, že sme ešte všetko zďaleka nevideli!

Jubilejný 10. ročník šou Česko Slovensko má talent je v plnom prúde a my sa týždeň čo týždeň dívame na množstvo naozaj pozoruhodných talentov. Tie vedia očariť nielen porotu, ale aj divákov v sále. A my sme presvedčení o tom, že aj divákov pri televíznych obrazovkách.

V dnešnej časti sa na pódium postavia súťažiaci, ktorí predvedú mimoriadne nebezpečné a riskantné číslo. Ak by sa nepodarila len jedna drobnosť z celého čísla, mohlo by to mať fatálne následky. Kým spočiatku sa štvortlístok porotcov bude len neveriacky pozerať na to, čo sa deje pred ich očami, po chvíli budú naozaj trpieť. Z toho, čo videli, boli vystrašení natoľko, že sa miestami až chytali za hlavu. Nielen dámy, ale aj prísny Jaro Slávik či vždy veselý Jakub Prachař mali dosť a budú nabádať účinkujúceho, aby prestal. A to už je čo povedať! Čo sa na pódiu udeje?


Sledujte obľúbenú šou Česko Slovensko má talent každú nedeľu o 20:35 na JOJke!