Šou, z ktorej tuhne krv v žilách: Porota kvôli vlastnej bezpečnosti nedokáže povedať NIE!

Česko Slovensko má talent prináša nielen chvíle plné úsmevov a dobrej nálady, ale tiež vystúpenia, ktoré vám tieto pocity v nijakom prípade nezaručia!

V porote dnes uvidíte okrem stálych členov - Diany Mórovej, Jakuba Prachařa a Jara Slávika - opäť Evu Holubovú. Tá bude svojimi komentármi k súťažiacim nielen trefná, ale aj poriadne vtipná. Nie všetky vystúpenia sa však dajú ohodnotiť úsmevnými slovami. Niektoré sú poriadne nebezpečné a plné hrôzy. Strachom bude dnes oplývať okrem publika aj porota a moderátori šou Česko Slovensko má talent. Na chvíľu celá Incheba zatají dych! 

Jubilejný ročník šou Česko Slovensko má talent sa dostal do svojej druhej polovice a my sa týždeň čo týždeň dívame na množstvo naozaj obdivuhodných talentov. V dnešnej epizóde uvidíte vystúpenie, za ktorým by ste za iných okolností museli cestovať poriadne ďaleko. Aj v tom je skvelá naša talentová šou, priblíži vám pozoruhodné talenty, ale aj šou svetových formátov. Sledujte aj dnes Česko Slovensko má talent a nasajte atmosféru tohto nebezpečného vystúpenia, ale aj mnohých ďalších!

 

Sledujte šou Česko Slovensko má talent už dnes o 20:35 na JOJke!