Porota má ťažkú úlohu: Do semifinále môže posunúť len desať účinkujúcich: Ktorí to budú?

Blížime sa ku koncu castingov a porota má pred sebou ťažkú úlohu. Z tých, ktorí dostali minimálne trikrát áno, musí do semifinále posunúť desať najlepších, ktorí zabojujú o finálovú miestenku!

Jubilejný desiaty ročník priniesol obdivuhodné talenty. Niektoré z nich si svojou drinou zaslúžili postup až priamo do finále a dostali od porotcov či moderátorov Zlatý buzzer. Ich umiestnenie vo finále je teda isté. Čo však tí, ktorí postup zaručený nemajú? Tí budú finálny rozsudok počuť dnes. Behom castingov padlo celkovo päť Zlatých buzzerov. To sú finalisti finále. Miest máme do semifinále len desať, no talentov je oveľa viac, preto má pred sebou porota ťažké rozhodnutie. Okrem vystúpení, ktoré súťažia o postup, uvidíte v dnešnej epizóde ďalšie nové, ktoré ste zatiaľ nevideli.

Na konci dnešnej epizódy na vás čaká rozsudok. Porota si pred seba zavolá vystupujúcich, ktorí predviedli podobné vystúpenie - napríklad tanečné a z nich vyberie postupujúcich. Môže sa však stať, že vyberie obe alebo ani jedno. Môže si tiež zavolať rozdielne čísla a vybrať z nich toho lepšieho. Ktorých z desiatich postupujúcich uvidíte v semifinále, ktoré sa uskutoční už 19. novembra, sa dozviete dnes večer. O týždeň na to uvidíte finálovú zostavu, ktorá zabojuje o výhru! 

Nenechajte si ujsť dnešnú epizódu šou Česko Slovensko má talent už o 20:35 na JOJke!