Dojatá Marta Jandová hneď po finále: Kto bol jej favoritom a prečo len talent nestačí?

Finále desiateho ročníka Talentu je za nami a spoznali sme víťazku, ktorá si odniesla rozprávkovú výhru, aj šancu rozbehnúť svoju kariéru naplno. Nikola Kusendová splnila malý sen aj jarovi Slávikovi, ktorý sa nechal počuť, žeby ho raz potešila výhra ženy s gitarou. Ako ale hodnotí aktuálny ročník porotkyňa šou, Marta Jandová? Kto bol jej favoritom a prečo podľa nej len talent neštačí? Aj to sa dozviete v exkluzívnom rozhovore hneď po vyhlásení víťazky!

Marta Jandová neskrývala po finále radosť aj dojatie z jednotlivých čísel. Jubilejný, desiaty ročník Talentu, bol podľa nej veľmi vydarený. „Mala som pocit, že tento ročník bol naozaj veľmi silný, že tu bolo veľa neuveritešných talentov a hlavne z úplne iných žánrov,“ prezradila nám v rozhovore hneď po vyhlásení víťazky. „Ja som popravde ani nevedela, komu mám skôr držať palce, takže za to som veľmi rada a musím zhodnotiť, že sa tento ročník vydaril,“ pokračovala Marta Jandová.

ČSMT 10 - Porota - finále Zdroj: TV JOJ

Samozrejme, zaujímalo nás, či mala porotkyňa šou svojho jasného favorita alebo favoritku. Víťazka to však pôvodne nebola. „Nikolu, ktorá vyhrala, som zo začiatku ako favoritku nemala a to len z toho dôvodu, že v deň, kedy prišla na kasting, som nesedela za stolom. Na miesto mňa tam bola Eva Holubová, takže som ju potom videla až v televízii. V semifinále som ju už videla a od vtedy som ju považovala za jednu z mojich favoritiek. Samozrejme, som speváčka, takže Polina a tá si myslím, že urobí veľkú dieru do sveta,“ vysvetlila nám Marta Jandová v rozhovore. Veľký dojem a umelecký zážitok v nej vyvolali aj dvojičky z Ukrajiny, ktoré predviedli v skutku dychberúce číslo. „Po dnešnom večere musím povedať, že Duo Gemini, to bol nezabudnuteľný zážitok,“ dodala.

ČSMT 10 - finále Zdroj: TV JOJ

Obľúbená porotkyňa šou nám ďalej vysvetlila, prečo len talent človeku nestačí. Podľa Marty Jandovej sa pri úspechu musí skĺbiť nie len talent a tvrdá práca, ale aj charizma a to, ako sa ostatní cítia vo vašej spoločnosti. „Viete, čo je najkrajšie? Nie to, že tí ľudia niečo vedia, to úplne nestačí. Človek môže krásne spievať, človek môže krásne tancovať, ale keď má človek v sebe takú tu žiarivú dušu, proste iba sa niečo naučiť nestačí. Musíte mať niečo, že keď prídete do miestnosti aj keď nie ste najkrásnejší, najštíhlejší, nie ste najtalentovanejší, ale keď niekam vojdete a ľudia chcú byť s vami, cítia sa vo vašom okolí dobre, to je jeden z talentov, ktorý sa nedá naučiť,“ prezradila v závere Marta Jandová. Desiaty ročník je tak za nami a priniesol nie len množstvo talentov, ale aj zábavy, prekvapení a zážitkov. Všetkým divákom obľúbenej talentovej šou ďakujeme za priazeň!

ČSMT 10 - Finalisti Zdroj: TV JOJ