Obrovská zmena! Jasmina Alagič prekvapila novým účesom: Wau, na toto musela mať odvahu!

Jasmina Alagič prekvapila obrovskou zmenou imidžu, ktorú pôvodne ani tak neplánovala. Dopadlo to však výborne a Jasmina vyzerá úžasne. Čo poviete?

Moderátorku Jasminu Alagič poznáme všetci najmä ako blondínu. Na svojej vizáži si dáva skutočne záležať a vždy ste ju mohli vidieť dokonale upravenú od hlavy až po päty. Jej vlasy neboli nikdy výnimkou. Farba, ktorú doteraz nosila, jej mimoriadne svedčala, no zmena, ktorou prekvapila, sa jej fakt vydarila.

Jasmina tentokrát stavila na tmavšiu hnedú a urobila veľmi dobre. Pôvodne je taktiež hnedovláska a tak sa touto zmenou vrátila k svojej takmer pôvodnej farbe. S novým účesom vyzerá sviežo. Spokojná je aj samotná moderátorka. „Zmenili sme a ja sa cítim super. Priznám sa, že ráno keď som išla z domu, som toto v pláne ešte absolútne nemala, ale dlhšie už som bola trošku otrávená z tej blond. Vlasy sme absolútne nepoškodili a môžem sa kedykoľvek vrátiť bez problémov ku blond,“ napísala k fotke Jasmina. Pozrite, ako jej to s novými vlasmi svedčí.