Marta Jandová otvorene priznáva: TOTO je jej recept na šťastné a harmonické manželstvo!

Marta Jandová sa so svojim manželom zoznámila pred dvanástimi rokmi a ako speváčka a porotkyňa obľúbeného Talentu sama hovorí, už ich prvé stretnutie bolo osudové. Čomu ale Marta Jandová vďačí za to, že má harmonický a šťastný vzťah?

V rozhovore pre extra.cz prezradila, že ich prvé rande bolo tak magické, že nemala problém svojmu budúcemu manželovi už vtedy povedať o sebe všetky tajnosti. Dôvera tam bola od samého začiatku. „Prvé rande sme mali na lodi na Matylde. Počas asi prvej hodiny som mu povedala snáď všetky moje tajomstvá a on mne. I keď som vtedy ešte netušila, že práve on bude otcom môjho dieťaťa, bola som veľmi prekvapená, ako som mu dôverovala,“ prezradila Marta Jandová pre extra.cz.

Zdroj: IG/marta.jandova

Marta Jandová je dokonca presvedčená, že ju s jej manželom spojilo najmä to, že mali veľmi podobné osudy. Slovo tak dalo slovo, svoju lásku spečatili svadbou a neskôr k nim pribudla aj dcéra Maruška, na ktorú sú obaja rodičia právom pyšní. Po spoločných rokoch ale speváčka rozhodne vie, že šťastný a harmonický vzťah sa buduje najmä vtedy, keď sa snažia obaja partneri. Aký je tak podľa nej recept na šťastie vo vzťahu? „Skôr som si myslela, že nie je recept na šťastnú lásku, ale teraz už viem, že je. Moje predchádzajúce vzťahy skončili tým, že sme si nevedeli povedať, aký máme problém. S mojím manželom o tom hovoriť vieme. Je dôležité o všetkom hovoriť, o tom, ako to cíti ten druhý,“ dodala Marta pre extra.cz. Každý pár by sa podľa nej mal občas pohádať, pretože sa potom pekne uzmieruje.

Zdroj: IG/marta.jandova