Raper Boki predstavil nový nadupaný videoklip: Hviezdi v ňom legendárna Gizka Oňová!

Toto bude nový letný hit! Gábor Bokor, ktorý je všetkým známy ako Boki, pred pár dňami vydal skladbu s názvom Dnes sa nestarám, ku ktorej zverejnil aj nadupaný videoklip. A jednu z hlavných úloh si v ňom zahrala legendárna speváčka a herečka Gizka Oňová!

Šou Česko Slovensko má talent bola pre rapera Bokiho v roku 2018 skvelou štartovacou čiarou pre rozbehnutie jeho hudobnej kariéry. Hoci sa muzike venoval už dávno pred Talentom, účinkovanie na televíznych obrazovkách mu otvorilo dvere ku komerčnému úspechu. Rapu sa odvtedy venuje na dennej báze, fanúšikov neustále teší novými skladbami a na konte má niekoľko úspešných albumov.

Jednou z najnovších lahôdok je pre jeho fanúšikov singel s názvom Dnes sa nestarám, ku ktorému pred pár dňami vydal aj nadupaný videoklip. Na spoluprácu k tejto novinke oslovil dámu, ktorú na Slovensku azda ani netreba nikomu predstavovať - legendárnu Gizku Oňovú. "Oslovili sme ju preto, lebo sme chceli klip trošku oživiť niečím výnimočným. Nikto by nečakal, že akurát Gizka sa k nám pridá žúrovať," povedal so smiechom Boki pre joj.sk. Spoluprácu s Oňovou si všetci pochvaľovali a ani niet divu. "Aj nám napiekla koláčik, bol výborný. Baby ju milovali," dodal raper s úsmevom.

Tagy: Boki