David Gránský odhalil, ako fungujú moderátori Talentu v zahraničí: V čom majú s Jasminou navrch?

Obľúbená šou Česko Slovensko má Talent prichádza na obrazovky JOJky už o pár dní a jedenásta séria prinesie opäť raz bombové a nezabudnuteľné čísla. Na aktuálny ročník sa rozhodne tešia aj moderátori. Na nakrúcaní kastingových kôl sme vyspovedali Davida Gránského, ktorý bude celú šou, spoločne s Jasminou Alagič, moderovať aj tento rok!

Moderátori sa s divákmi v poslednom ročníku lúčili so slovami, že bude jubilejná, desiata séria, možno posledná. Opak je však pravdou a talentová šou prilákala množstvo súťažiacich aj tento rok. Aká bola jeho prvá reakcia na to, že odštartujú novú dekádu Talentu? „To bol totálny šok. Pretože áno, mysleli sme si, že desiata séria, že sa to tak uzavrie, tá dekáda Česko Slovensko má talent a vidíte, zahájili sme ďalšiu dekádu, ďalšie desaťročie, tak uvidíme, či to naozaj splníme a budeme točiť za deväť rokov dvadsiaty ročník,“ prezradil nám v rozhovore Gránský.

David je súčasťou Talentu už od roku 2018 a za tie roky nabral množstvo nových skúseností, mal možnosť spoznávať nové talenty a vidieť z prvej rady doslova dychberúce čísla. Dokáže byť tak pre neho táto šou ešte v niečom moderátorskou výzvou? „To je ťažká otázka, pretože tie kastingy, to je freestyle, úplná improvizácia. Nemáme jedno slovo napísané, nemáme scenár, nemáme nič a ideme si to tak spolu s Jasmínou a potom, samozrejme, počas toho finále, ten priamy prenos, tam už človek rieši úplne iné veci a je to skôr aj na rýchlosť, kdežto tu sa s tým môžeme hrať,” vysvetlil Gránský.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ?avid ?ránský (@davidgransky)


Podotkol však jednu zaujímavosť. Vo svetových šou, ako Britain's Got Talent, alebo v America's Got Talent, majú moderátori čítačku a všetko čítajú, čo v diváckych očiach vytvára dojem, že im to napadá. „Tuto naša porota aj my dvaja s Jasminou improvizujeme a mám pocit, po tých minulých ročníkoch, že to nejakým spôsobom funguje a máme veľmi vtipnú porotu a tento rok to budú ešte ďalší porotcovia, takže je to super. Baví nás to,“ dodal v rozhovore David Gránský, moderátor šou Česko Slovensko má talent.

Nenechajte si ujsť veľkolepú šou už v nedeľu večer, 3. septembra na JOJke!