Máme pre vás prvé nadupané zábery z 11. série Talentu: Nebudete veriť vlastným očiam!

Najúspešnejšia svetová šou, ktorá zmenila životy mnohých súťažiacich, sa na JOJku vráti so svojou 11. sériou presne o týždeň. A rozhodne sa bude na čo pozerať!

Špeciálni porotcovia. Účinkujúci, ktorí vás pobavia. Vystúpenia, ktoré vás dostanú. Príbehy plné emócií a talent, aký sa len tak nevidí. Na to všetko a ešte omnoho viac sa môžete tešiť v 11. sérii šou Česko Slovensko má talent, ktorá je neodmysliteľnou súčasťou vysielania JOJky a roky sa teší veľkej obľube. Pred porotu i divákov sa opäť postavia neuveriteľné talenty, pri ktorých vystúpeniach občas nebudeme veriť vlastným očiam. Okrem nezabudnuteľných momentov, vynikajúcej zábavy a šikovných ľudí sa môžete tešiť aj na moderátorskú dvojicu v zložení Jasmina Alagič a David Gránský.

​Do porotcovských kresiel si opäť zasadnú Diana Mórová, Marta Jandová, Jakub Prachař a chýbať nebude ani Jaro Slávik. K ostrieľanej porote si však prisadne aj piaty člen. Nebude to však len jedna osoba, ale hneď niekoľko. Na tomto poste sa vystriedajú štyri známe osobnosti - muzikant a moderátor Marián Čeky Čekovský, raper Ego, herec a muzikant Vojta Dyk a herec, komik a spevák Štěpán Kozub. Rozhodne sa máte na čo tešiť!

Sledujte šou Česko Slovensko má talent už 3. septembra o 20:40 na JOJke!