Nikka Kusendová žiari v novom klipe: Víťazka 10. ročníka ČSMT doň vložila najväčšie lásky!

Nikola Kusendová si získala celé Slovensko a Česko svojím nezameniteľným hlasom. Víťazstvo v šou Česko Slovensko má talent jej prinieslo splnenie veľkého sna!

Talentovaná slovenská speváčka Nikka Kusendová predstavila svoju novú skladbu s názvom Cestovateľská, v ktorej vyzdvihuje vášeň k cestovaniu a vzťah so svojim otcom. Vo videoklipe ju môžete vidieť odvážne jazdiť na motorke po boku svojho milovaného tatina. "Pesnička je o slobode, o tom ako si myslíme, že potrebujeme veľa a pritom nám stačí málo. Ja s tatinom často cestujem na motorkách a cestovanie je u mňa rovnaká vec ako aj hudba. V texte je zahrnutý aj vzťah dvoch blízkych ľudí," uviedla speváčka o novej skladbe.

Vo videoklipe je zobrazený jedinečný vzťah dvoch ľudí. Každý si v ňom môže nájsť svojho najbližšieho. V klipe účinkuje skutočný Otec Nikoly. Spolu po boku cestujú na motorke na Žitkovej v Čechách. S pomocou režiséra a kameramana Dominika Jánovského natočili zábery vystihujúce nielen text a hudbu pesničky, ale aj speváčkine čisté a úprimné srdce, ktoré nám v skladbe dáva doslova na dlani! 

Zdroj: TV JOJ

Skladba bola Nikolke napísaná na mieru jej obľúbeným producentom Andrejom Hruškom v spolupráci s hudobníčku Gigi Ann Green. "Doteraz si pamätám ako mi môj producent Andrej Hruška poslal hudbu ktorú práve spravil s otázkou či by som s tým náhodou nechcela niečo spraviť. Bola to pre mňa úplne iná skladba ako ostatné a ja som hneď vedela, že do toho chcem ísť," spomína si mladá speváčka. Pieseň v sebe nesie aj rukopis známej speváčky a textárky Alexandry Okálovej!

Sledujte Česko Slovensko má talent v nedeľu o 20:40 na JOJke!