Aký bol Karol Duchoň mimo svetiel reflektorov? TAKTO si na neho spomína jeho krstný syn!

V najnovšej epizóde šou Česko Slovensko má talent sa predstavil spevák Adrián Fahn, ktorý všetkých prekvapil nielen svojím vystúpením, ale aj rodinnou väzbou. Je totiž krstným synom slávneho speváka Karola Duchoňa. V rozhovore pre joj.sk prezradil, aký bol v súkromí a na čo nikdy nezabudne!

Otec Adriána Fahna bol veľmi dobrým priateľom speváka Karola Duchoňa. Podľa jeho slov sa zoznámili v čase, keď ešte mali obidvaja tehotné manželky. Slávny spevák kamarátovi sľúbil, že sa stane krstným otcom jeho dieťatka. A tak sa aj stalo. "A vtedy mu Karol povedal: Ak ja nebudem krstným otcom, tak ťa viacej nepoznám, Maťko. Takže, nejako sa dohodli a čakalo sa niekoľko mesiacov, pretože bol na turné. Potom prišiel a naozaj splnil slovo, že sa stal krstným otcom," povedal Adrián pre joj.sk.

Jeho spomienky na krstného otca sú stále živé aj po mnohých rokoch. "Pamätám si na každý moment s ním. Je pravda, že zomrel veľmi mladý, mal 35 rokov a ja som mal 10. Ale pamätám si na neho. Chodieval k nám, my k nim na návštevy. Brával ma na strechu domu, v ktorom bývali. Posadil si ma v aute dopredu a frčal somnou. Pamätám si aj na to, keď bol u nás a spieval naživo. Ja vám garantujem, že to si nevie nikto predstaviť, aká energia a sila tam boli. S akým entuziazmom, s akou radosťou, s akou láskou spieval. Keď otvoril ústa a spustil, tak sa chveli všetky okná," zaspomínal si s úsmevom na perách.

​Duchoň bol podľa jeho slov vždy pekne oblečený a výborne voňal. "Bol veľmi dobrosrdečný a každému chcel pomáhať. Každý bol kamarát s ním. Dobre, nebol som s ním každý deň, ale nikdy som nezažil, že by niekoho ohováral. Vždy každého mal rád, každého si vážil. Jednu vec vám ale musím povedať. Bol najlepším spevákom a dodnes je. Ale, keď bol u nás, druhých spevákov dával dopredu. On povedal na niektorých spevákov, že on je číslo jedna, až potom som po ňom ja," prezradil Fahn. Ako Karol Duchoň ovplyvnil jeho život? Pozrite si rozhovor vo videu HORE!


Sledujte šou Česko Slovensko má talent každú nedeľu o 20:40 na JOJke!