David Gránský otvorene: Ako reálne prebieha prvý kontakt so súťažiacimi v zákulisí Talentu?

Obľúbená talentová šou, ktorá si aj tento rok získala množstvo divákov, je aktuálne v plnom prúde. Za sebou máme niekoľko nezabudnuteľných kastingových kôl a predviesť sa stihlo nnožstvo skvelých čísel. Zaujímalo vás ale, ako reálne prebieha prvý kontakt súčťažiach s moderátormi v zákulisí? David Gránský priblížil, aké zázemie spoločne s Jasminou pripravujú účinkujúcim!

Nie je to také ľahké, akoby sa na prvý pohľad mohlo zdať! Moderátori sú prvým kontaktom pre účinkujúcich v šou na kamere a ich úloha je tak veľmi dôležitá. Súťažiacich totiž môžu podporiť, rozveseliť či pomôcť im uvoľniť sa tak, aby na pódiu podali čo najlepší výkon. Svojej úlohy si je v šou vedomý aj samotný David Gránský, ktorý je súčasťou Talentu ako moderátor už od roku 2018. Ako pristupujú, spoločne s Jasminou, k vytvoreniu toho najlepšieho zázemia pre účinkujúcich? „Pristupujeme k tomu zodpovedne, pretože každý ten súťažiaci môže byť potenciálny víťaz. Takže my si z nikoho veľmi srandu nerobíme, nesúdime úplne knihu podľa obalu a zároveň sa snažíme byť čo najempatickejší. Snažíme sa súťažiacim nahrádzať tú rodinu alebo tých kamarátov, ktorých tu napríklad nemajú v tej chvíli, takže my sme ten ich jediný, napríklad záchytný bod, o koho sa môžu oprieť a kto ich potom uteší, keď to napríklad nedopadne úplne podľa ich predstáv a toho sa snažíme držať,” vysvetlil nám v rozhovore.

Je tak jasné, že už majú spoločne s Jasminou svoj zaužívaný systém a že sa pri prvom kontakte so súťažiacimi snažia vždy najlepšie, ako vedia. Nie je to o tom, že by si nevedeli na ľudí vytvoriť názor, len sa snažia nedávať na prvotné sympatie, či nesympatie. „ Áno, je to svojím spôsobom akoby rola, ale vychádza úplne prirodzene. Mohol by som sa hrať na prísneho porotcu, ale táto rola alebo táto postava je mi oveľa sympatickejšia, takže skôr takto sa k tomu snažíme pristupovať, že každý ten súťažiaci naozaj môže túto šou vyhrať a nezáleží na tom, ako prebieha prvý rozhovor či je zvláštny, alebo hanblivý. Môže to vždy dopadnúť akokoľvek. Už sme sa o tom niekoľkokrát presvedčili,” dodal Gránský v rozhovore.

Sledujte obľúbenú talentovú šou každú nedeľu o 20:40 na JOJke!