Jasmina Alagič je majsterkou prekvapení: Pozrite, čo veľkolepé si pripravila pre Rytmusa!

Miluje prekvapenia a nikdy sa tým netajila. Moderátorka Talentu, Jasmina Alagič, rozhodne vie, ako potešiť svojich najbližších. Pozrite, aké veľkolepé prekvapenie si pripravila pre svojho partnera, Rytmusa.

Ani nevedel ako a ocitol sa v romantickom Paríži. Jasmina Alagič si pripravila pre svojho partnera, Patrika Rytmusa Vrbovského, naozaj krásny a veľkolepý darček. „Uniesla“ ho totiž do Paríža a on celý čas ani len netušil, kam smerujú a aká bude ich finálna destinácia. Presúvali sa autom, preto mu nepomohli žiadne indície. Spoločne tak skončili na koncerte speváka Ushera. Z videí, ktoré moderátorka zverejnila na svojom Instagrame bolo jasné, že si to obaja mimoriadne užili a že to prekvapenie stálo za to.

Jasmina navyše v rozhovore pre Top Star prezradila, že si s Rytmusom užívajú každé jedno rande, ktoré spoločne majú. Kde si zvyknú najčastejšie vyraziť? „Buď ideme do kina, na večeru, sú to také tie obyčajné najkrajšie rande aké môžeš s láskou svojho života stráviť a rozhovory a potom doma všetky ostatné veci. Takže milujeme úplne, že ten najnormálnejší, najobyčajnejší, ale zároveň najvzácnejší čas, aký môžeme spolu mať, “ prezradila Jasmina. Viac sa dozviete v rozhovore, vo videu HORE!