Číslo, aké sme v Talente ešte nemali! Porota bude kričať od nadšenia: Hotová pastva pre oči!

Jedenásty ročník obľúbenej talentovej šou so sebou prináša množstvo prekvapení a skvelých čísel. Aj nová, večerná epizóda Talentu prinesie opäť veľkolepé číslo, ktoré si bude každý ešte dlho pamätať. Pôjde o vystúpenie, aké sme podľa poroty v Talente ešte nemali. Toto číslo dokonca postaví Jara Slávika zo stoličky. Čo bude tak skvelé, že bude porota kričať od nadšenia?

Jedenásty ročník prináša čísla, ktoré vám často vezmú dych a spôsobia zimomriavky. Je plný prekvapení a každý si v ňom nájde to svoje. Dnešná epizóda nebude výnimkou. Do poroty navyše zasadne piaty porotca, komik, spevák a herec Štepán Kozub. Pripravené sú výkony fantastických a talentovaných ľudí, z ktorých jedno číslo bude tak famózne, že bude porota doslova kričať od nadšenia. Ak ste si doteraz mysleli, že vás už v Talente nemôže nič prekvapiť, boli ste na omyle. Jedno z dnešných čísel bude toho jasným dôkazom!

ČSMT 11 - porota Zdroj: TV JOJ

„Bolo to fantastické a je pravda, že takéto vystúpenie sme tu ešte nemali,“ nebude skrývať nadšenie porotkyňa Diana Mórová. Ostatní sa len pridajú a zhodnotia, že to bolo naozaj úžasné číslo. Nebude chýbať standing ovation a nadšenie celej sály. S týmto číslom totiž príde do Talentu množstvo skvelej energie a na vlastné oči uvidíme, že možné je naozaj všetko!

Sledujte obľúbenú šou Česko Slovensko má talent každú nedeľu o 20:40 na JOJke!