Nefalšovaná radosť Adély tesne po zisku zlatého buzzera: Takto vyzerá dojatie a šťastie!

Počas nedeľňajšej časti šou Česko Slovensko má talent na seba väčšinu pozornosti strhla na prvý pohľad nenápadná dievčina. Len čo sa študentka Adéla postavila na pódium, porote padli sánky. A tak niet divu, že získala zlatý buzzer a postúpila rovno do finále. Krátko na to sme ju vyspovedali a jej reakcia bola tak rozkošná, že nemôžeme povedať nič iné, len to, že takto vyzerá dokonalé šťastie a dojatie!

Príbeh Adély Řezáčovej je ako vystrihnutý z filmu. Na pódium najväčšej talentovej šou na Slovensku a v Čechách sa postavilo na prvý pohľad nenápadné, no o to nervóznejšie dievča. Zo stresu až miestami s porotou flirtovala. Keď však povedala, že text piesne, ktorú bude spievať, si napísala sama a dokonca si pripravila aj hudobný podklad, každý spozornel. Nuž, a po tom čo začala spievať, boli všetci hotoví. Zrazu totiž na pódiu stála skutočná hudobná osobnosť. Jara Slávika jej výkon tak odrovnal, že okamžite stlačil zlatý buzzer a poslal ju do finále.

​Dievčinu to potešilo a dojalo natoľko, že sa na pódiu rozplakala. Slzy šťastia ju však neopúšťali ani v zákulisí. "Posledných pár minút nedýcham. To je šialené, nemôžem tomu uveriť. Mne sa v živote nestalo nič takéto a je to asi druhýkrát, čo som bola na pódiu. Vôbec som nečakala takýto výsledok. Bála som sa, že dostanem samé "nie". Alebo červené bzučiaky. A napokon som dostala ten zlatý. Neskutočné," povedala pre joj.sk. Na poznámku, že takto vyzerajú skutočné talenty, len skromne, ba až zahanbene, pokrčí plecami. "Snažila som sa urobiť to na sto percent, predať svoje pesničky. Nemyslím si, že môj hlas je nejaký extra najlepší, ale chcela som predať ten svoj príbeh. Očividne sa páčil," zhodnotila blondínka.

CSMT 11 - Adela Rezackova Zdroj: TV JOJ



Sledujte šou Česko Slovensko má talent každú nedeľu o 20:40 na JOJke!